Hvorfor bruge hypnose til at få løst et problem?

Hvorfor bruge hypnose til at få løst et problem?

I normal terapeutisk samtaleterapi starter man et forløb op, hvor man stille og roligt arbejder sig tilbage til, hvor problemet mon stammer fra – næsten som at gå “baglæns” ned ad en trappe, trin for trin.

For hvert trin på trappen man støder man ind i problemet, møder man en følelses, som ikke er rar at mærke – eller svær at være i.

Man får nu snakket med terapeuten om denne episode og ved næste behandling kan man så gå længere tilbage. Denne procedure fortsættes, indtil man møder den “rigtige” episode eller får en forståelse for, hvor problemstillingen stammer fra, og hvad der udløste den reaktion, som har sat sig i kroppen som en ubehagelig følelse. Det kunne fx være i form af angst eller en fobi.

Man kan nu få hjælp til at få løst den følelsesmæssige side af problemet, fx ved at det lille ulykkelig barn inde i én blive hjulpet af en voksen og der derved opstår en heling af det sår, som blev ved at være ‘åbent’ og gøre ondt.

Ved hypnose derimod bruger du ikke lange samtaleseancer på at ‘komme tilbage’ til problemet, men springer direkte henover alle de mange trin ned ad trappen og direkte hen til årsagen til problemet. Det sket fordi man under hypnose er i en tilstand, hvor man via sin underbevidstheden har direkte adgang til den følelse, som problemet stammer fra.

Du vil derfor ved at bruge hypnosen som redskab få løst dit problem meget hurtigt – normalt i løbet af bare 1-3 behandlinger.

Psykoterapeut og Hypnotisør

Carlo Nemborg

Tlf. 93202040

Www.2hypnose.dk

Carlo@2hypnose.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *