Angst

Angst behandling​ med hypnoterapi eller hypnose kan få angsten til at forsvinde for altid.

Angst behandling​ med hypnoterapi eller hypnose kan få angsten til at forsvinde for altid.

Vil med få ord prøve at beskrive et forløb med angst:

1. Først skal du lære at være i tilstanden af hypnose, hvor vi går ind og arbejder med at fjerne dine vaner i forbindelse med problemstillingen.
2. Næste punkt er at fjerne den følelse, der hører sammen med problemstillingen, ved at gå tilbage til hvor problemet opstod henne. Det betyder, at vi går helt tilbage til årsags stedet, hvor følelsen hører til, og smider følelserne og krops spændinger væk fra kroppen.
3. Næste punkt: vi forløser selve følelsesoplevelsen ved at møde den yngre person, der var i den følelse forstyrrethed, som giver dig din udfordring i dag, og i det møde giver vi den yngre person en god følelse i stedet for den nuværende dårlige følelse – derved forsvinder problemet…..
Problemstillingen hører jo til i fortiden, men vi har som mennesker en evne til at lægge låg på vores problemer, da vi ikke kan bære alle de problemer, vi har oplevet.
Men på et tidspunkt møder vi et uforløst problem igen i vores voksenliv, som så udløser vores gamle glemte problemstilling – og derved oplever vi det nutidige følelses problem, som noget vi nu ikke længere forstår…..

Medlem af Hypnose foreningen

www.fhhd.dk

Kontakt

Interesseret i at vide mere eller booke en behandling? Ring, skriv eller kontakt mig via formularen nedenfor.

Send