Depression

Hypnose behandling mod Depression

Vil med få ord prøve at beskrive et forløb med Hypnose mod Depression 

Vil med få ord prøve at beskrive et forløb med din Depression:

1. Først skal du lære at være i tilstanden af hypnose, hvor vi går ind og arbejder med at fjerne dine vaner i forbindelse med problemstillingen.
2. Næste punkt er at fjerne den følelse, der hører sammen med problemstillingen, ved at gå tilbage til hvor problemet opstod henne. Det betyder, at vi går helt tilbage til årsagsstedet, hvor følelsen hører til, og smider følelserne og kropsspændninger væk fra kroppen.
3. Næste punkt: vi forløser selve følelsesoplevelsen ved at møde den yngre person, der var i den følelse forstyrrethed, som giver dig din udfordring i dag, og i det møde giver vi den yngre person en god følelse i stedet for den dårlige følelse der er tilstede nu- derved forsvinder problemet…..
Problemstillingen hører jo til i fortiden, men vi har som mennesker en evne til at lægge låg på vores problemer, da vi ikke kan bære alle de problemer, vi har oplevet.
Men på et tidspunkt møder vi et uforløst problem igen i vores voksenliv, som så udløser vores gamle glemte problemstilling – og derved oplever vi det nutidige følelsesproblem, som noget vi nu ikke længere forstår…..

Medlem af Hypnose foreningen

www.fhhd.dk