fbpx

Hurtig e-mail og telefonkontakt

Referencer

Dejlige Referencer fra glade kunder

PROFESSIONEL OG RAR
Jeg startede hos Carlo på baggrund af jeg havde startet på kørekort. Fandt ud af at jeg havde angst for at køre bil. Jeg fandt så frem til Carlo som specialiserer sig i hypnose terapi, må dog indrømme at jeg var RIGTIG skeptisk.
Tog ud på adressen sammen med en forældre og vi gik ind på klinikken med et åbent sind.
Efter 3 gange ved Carlo er min køre-angst nu væk. Det kom fuldstændig bag på mig hvordan hypnose fungerer og hvordan det føles at være nede i denne “trance”.
Men det er at reelt har fjernet min skræk for at sætte mig bag et rat, gør’ at jeg til hver en tid vil anbefale Carlo til mine bekendte hvis de døjer med et eller andet psykisk.

Hej Carlo

Jeg skriver til dig fordi jeg lige ville give dig et prej om hvordan det er gået siden hypnosen mandag d. 17 april.

Jeg har ikke oplevet eller følt angst siden. Jeg har endda haft en eksamen siden, hvor jeg normalt plejer at blive stresset og derefter få angst symptomer. Denne gang er det forløbet meget mere stille og roligt end det plejer.

Dog er jeg nød til at indrømme at jeg ikke har trænet selvhypnose, som jeg skulle. Men har alligevel ikke følt angst 👍

Til at starte med troede jeg bare at det var tilfældigt at jeg ikke oplevede angst, da jeg faktisk var i tvivl, om hypnosen havde virket fordi det føltes så “nemt” og jeg kunne slet ikke mærke nogen forandring. Men der er hvert fald sket en forandring i mit hoved, uden jeg selv er rigtig har været bevidst om det.

Jeg håber at det fortsætter med at gå så godt

Tusinde tak for din hjælp! Det er fantastisk

Mange hilsner Lisette

Hej Carlo. Har ikke fået sagt det til dig men jeg skylder dig en stor tak for hjælpen.

Jeg havde en stor frygt for selv at skulle køre bil. Jeg fik meget ondt i maven, hjertebanken og koldsved, når Jeg satte mig på førersædet. Jeg følte ikke at jeg havde overblikket. Det var rigtig ubehageligt. Jeg stod over for at skulle flytte på landet hvor det ville være nødvendigt at kunne køre min egen bil.
Efter en behandling hos Carlo kørte jeg bil uden den store knude i maven og hyperventilering. I dag tre år efter sætter jeg mig ud i bilen og kører alle vegne. Det har givet en kæmpe frihed og været en stor forløsning. Kan kun anbefale dette til alle andre som slås med det ene eller andet.

Vh Karina

Du hjalp med min vægttab.

Havde i en lang periode ikke sukkertrang og fik en mega mavepine når jeg havde spist mere end der var nødvendigt. ?

Jette

At jeg søgte dig skyldes at en af mine veninder ,

som 60 årig stoppede med at ryge efter én behandling. Det er ca. 2 år siden og hun er stadig en STOLT x-ryger UDEN synderlig vægtøgning.

Mvh Conny

Min datter var under hypnose for ca 2 år siden.

På vores opfordring skulle hun kvitte cigaretterne og hun var OVERHOVEDET ikke motiveret for det? Hun var 22 og sur over det. Hun fik een behandling og hun har ikke røget siden? Det er/var bare helt fantastisk.

Venlig hilsen
Gitte

Min stress er sat i snor-

men kan nu håndteres med de værktøjer jeg har erhvervet mig. Men i forbindelse med min angst for at cykle mtb. Så er der ikke nogen tvivl om at jeg har fået værktøj til at håndtere angsten og har genvundet glæden ved at cykle;-)

Helle

Hej blev behandlet for rygning den 9/6 2015

og har ikke røget siden, så mange tak skal lyde herfra 😉

Eva

Jeg må sige jeg er vanvittig overrasket over hvad Carlo kan gøre.

Jeg havde INGEN tiltro til at dette ville virke men efter bare en tur i stolen må jeg sige at min skepsis er væk, LANGT væk. Carlo har hjulpet mig med smerter i ryggen og jeg er imponeret over resultatet. Jeg vil sige tusind tak Carlo for at du ihærdigt har prøvet at overbevise mig og nu fået mig overbevist. Jeg er i det bedste humør og kan takke dig for det.
Jeg vil stærkt anbefale Hypnose og Terapi til alle og vil sige at det er det hele værd at prøve.
Tak for god behandling ���
Mvh
Thomas 

Du har givet med en dejlig mental sovepille,

før brugte jeg 1 ½ time på at kunne falde i søvn, nu ligger jeg mig i sengen, lukker øjene og siger det dejlige ord, og jeg sover inden for et minut

Kurt

Medlem af Hypnose foreningen

www.fhhd.dk